Продавница

Camon – Влажни марамици за миленици со пријатен мирис (20 парчиња)

170.00мкд


Компактни хигенски марамици (20 парчиња)
за надворешно чистење на шепи, крзно, лице, уши и очи.
Со пријатен мирис, го штитат и омекнуваат крзното
Земја на потекло : ЕУ
Шифра: IC220, IC221, IC222, IC223

en_USEnglish
en_USEnglish
0