Продавница

Beavis – Капки / Средство за чистење на уши за куче100мл.

220.00мкд


Beavis – Капки / Средство за чистење на уши за маче 100мл.

Специјално средство за нега и чистење на ушните канали.Благо ги чисти ушните канали,потикнува процес на самочистење и дезодира .

-Средство за чистење на ушните канали на кучиња

-Специјален капач за лесно нанесување

Употреба

Во случај на нечистотија или насобран церумон се накапуваат неколку капки од средството во ушите.

Земја на потекло: Турција
Шифра: БВС-022

Увозник за Македонија:
Пријатели – Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница