Продавница

Trixie – Ролер за одстранување на влакна од облека и мебел

280.00мкд


Ролер за одстранување на влакна , помага за одстранување на влакната од вашата облека или од вашиот мебел.

Шифра: 23231

Земја на потекло:Е.У.

en_USEnglish
0