Продавница

Flamingo – Метален држач за сено 26х13х20см.

440.00мкд


Flamingo – Метален држач за сено 26х13х20см.
Се монтира на кафезите за глодари

Извозник: Карли и Фламинго – ЕУ

Шифра: 84030

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

Категории: , , . Брендови:
en_USEnglish
0