Продавница

Neopitroid – Неопитроид прашак против надворешни паразити 100гр

120.00мкд


Состав:

 

100 g прашок содржи: 0,5 g permetrin (25:75, цис: транс), 3 fenoksibenzil (+)-цис, транс-2,2-dimetil-3-(2,2 diklorovinil)-ciklopropan-1-karboksilat, CAS бр:. 52645-53-1

 

Употреба :

Неопитроид прав ПРО е инсектицид за брза примена.Се применува за сузбивање на вошки,буви,штетници,мравки,лебарки и текути во јавното здравство и комунална хигиена , ветерина во затворени простори. Се применува директно ,со рачно  запрашување на површините на кои се задржуваат инсектите. Напрашените места не треба веднаш да се чистат, бидејќи производот има продолжено дејство.

Мравките и лебарките кои ќе дојдат во контакт со прашокот го носат во нивните засолништа, па доаѓа до труење на целото легло.

 

Начин на чување

Да се чува на ладно и суво место ,вон дофат на деца.

Земја на потекло: ЕУ

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница