Продавница

Flamingo – Медицинска инка за миленици (19см/11см)

230.00мкд


Инка за миленици се става доколку вашето милениче има повреда или операциски зафат за да неможе да ја лиже раната и да се повреди.
Димензии во наслов, и на фотографијата во галерија.

Врат: 19см
Длабина – 11см

Извозник: Карли и Фламинго – ЕУ
Шифра: 503001

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница