Продавница

Trixie – Цуцла за прихрана на мали кученца и маченца 10мл.

150.00мкд


Trixie – Цуцла за прихрана на мали кученца и маченца 10мл.
Пластична цуцла , која се користи за ранење на многу мали животинчиња кои неможат да се хранат од својата мајка.
Земја на потекло : ЕУ
Шифра: 2422

en_USEnglish
0