Продавница

Vitapol – Валентин љубовен стик за глодари (2 парчиња) 90гр.

130.00мкд


Vitapol – Љубовен стик за глодари (2 парчиња) 90гр.
Стиковите се дополнителна храна со додаток на (мед, ореви, овошје, витамини, јајца…) која Вашите миленици ја обожаваат.

Земја на потекло : ЕУ
Шифра: ЗВП4171

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

en_USEnglish
0