Продавница

VITAPOL – Бургер ручек за глодари 40гр.

80.00мкд


VITAPOL – Бургер ручек за глодари 40гр.
Додаток во исхраната за Вашиот миленик глодар (зајче, морско прасе или хрчак)
Го обожаваат вкусот на бургерите, и преку нив добиваат витамини.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра: ЗВП1123

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

en_USEnglish
0