Продавница

VITAPOL mineral block – Минерален блок за глодари со додаток на јаболко 40гр

60.00мкд


VITAPOL -Минерален блок за глодари со додаток на јаболко 40гр

Помага за добивање на калциум, минерали и за острење / намалување на забите.

Земја на потекло: ЕУ
Шифра: ЗВП1058

Увозник за Македонија:
Пријатели-Миленици
Никола Тесла 42 – Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница