Продавница

Week and food – Блокови храна за риби

250.00мкд


Една таблета е доволна за аквариум од 100л и 7-8 рипки со средна големина.
Доволна за 4-5 дена , за поголем број на рипки се додава 2-3 таблетки.
Земја на потекло ЕУ

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница