Украсна керамика 8х10х13см.

390.00мкд


Ковчег со богатство– декоративен детал за во аквариум.
Висина: 10см
Должина: 13см
Ширина: 8.5см

Земја на потекло: Кина

Шифра: КБ020

en_USEnglish
0