Продавница

SEBO WP2200F – Потопна пумпа за аквариум (1000l/h 20W)

950.00мкд


SEBO WP2200F – Потопна пумпа за аквариум (1000l/h 20W)
Потопна филтер пумпа погодна за аквариуми од околу 50литри вода.
Земја на потекло: Кина

en_USEnglish
0