Продавница

RS Electrical RS-18 / Потопна пумпа (2.000l/h – 1.5m) 35w

1,190.00мкд


RS Electrical RS-18 / Потопна пумпа (2.000l/h – 1.5m) 35w

потопна пумпа која има проток од 2.000 литри на час и може да се користи за неколку намени. Може да се користи како турбулента пумпа за дополнителна аерација на водата, а со тоа да се добие и повеќе кислород во водата. Исто така може да се искористи како пумпа за фонтана, проточна пумпа за Топ филтер или за надворешен филтер, како и за импровизиран филтер за фонтана. Потопна пумпа за фонтана

Земја на потекло : Кинa

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница