Продавница

RS-2000 пумпа за аквариум 50Hz, 5W, 0.6kg, 220-240V, 800l/h

1,100.00мкд


RS-2000 пумпа за аквариум 50Hz, 5W, 0.6kg, 220-240V, 800l/h

Земја на потекло : Кина

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница