Продавница

Rs-083 Надворешна пумпа / компресор за воздух со еден излез

390.00мкд


Rs-083 воздушна пумпа за аквариум 220-240V /50-60Hz, 1.5W, 0.012Mpa, 1.6l/min

Земја на потекло : Кина

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница