Продавница

RS-1000 пумпа за аквариум 50Hz, 2.5W, 0.3kg, 220-240V, 600l/h

890.00мкд


RS-1000 пумпа за аквариум 50Hz, 2.5W, 0.3kg, 220-240V, 600l/h

Земја на потекло : Кина

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница