Продавница

Atman HK0400 Надворешна пумпа за аквариум 4.2w

1,100.00мкд


Atman HK0400 Надворешна пумпа  за аквариум 4.2w
Механички, хемиски, биолошки филтрациски систем идеален за слатководни и морски аквариуми.

Надворешен филтер за аквариуми до 20-40 литри вода.

Земја на потекло : Кина

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница