Продавница

Atman AT 103 Потопна пумпа за фонтана (1.000l/h/1.2m) 25W

1,190.00мкд


Atman AT 103
Ат-103 е потопна пумпа која има реален проток од 1300 литри на час и може да се користи за неколку намени. Може да се користи како турбулента пумпа за дополнителна аерација на водата, а со тоа да се добие и повеќе кислород во водата. Исто така може да се искористи како проточна пумпа за Топ филтер или за надворешен филтер, како и за импровизиран филтер за фонтана.

Потопна пумпа за фонтана (1.000l/h/1.2m) 25W

–              Земја на потекло : Кина

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница