Продавница

Atman AT F203 Потопна пумпа за аквариум (2.000l/h/2.0m) 38 W

1,590.00мкд


Atman AT F203

Потопна филтер пумпа АтФ 203 – 38 вати моќност. Проток на вода 2000 литри на час. Оваа потопна пумпа се препорачува за аквариуми од 150л – 250 литри вода, со минимална должина од 100цм.

Потопна пумпа за аквариум (2.000l/h/2.0m) 38  W

–            Земја на потекло : Кина

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница