Продавница

Atman HF0600 Надворешна пумпа за аквариум 6w

1,600.00мкд


Atman HF0600 Надворешна пумпа  за аквариум 6w
Механички, хемиски, биолошки филтрациски систем идеален за слатководни и морски аквариуми.

Надворешен филтер за аквариуми од 80-120 литри вода

Земја на потекло : Кина

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница