Продавница

Atman HК0100 Надворешна пумпа за аквариум 3w

690.00мкд


Atman HK0100 Надворешна филтер пумпа за помали аквариум 3w
Atman  -Механички, хемиски, биолошки филтрациски систем идеален за слатководни и морски аквариуми.

Земја на потекло : Кина

en_USEnglish
0