Продавница

Atman HF0300 Надворешна пумпа за аквариум 3.5w

890.00мкд


Atman  -Механички, хемиски, биолошки филтрациски систем идеален за слатководни и морски аквариуми.
Надворешен филтер за помали аквариуми до 30-40 литри вода.

Земја на потекло : Кина

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница