Продавница

AquaEl – Турбо филтер 500 (со додаток на керамички прстени) до 150л.

1,890.00мкд


AquaEl – Турбо филтер 500 (со додаток на керамички прстени) до 150л.

Wattage [W] 4,4
Max Output [l/h] 500
Max Head [cm] 70
Tank Volume [l] <150

Шифра: 109401

Извозник: Аква Ел – Полска

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница