Продавница

AquaEl – Турбо филтер 1000 (со додаток на керамички прстени) 150-250л.

2,690.00мкд


AquaEl – Турбо филтер 1000 (со додаток на керамички прстени) 150-250л.

Wattage [W] 11
Max Output [l/h] 1.000
Max Head [cm] 110
Tank Volume [l] 150-250

Шифра: 109403

Извозник: Аква Ел – Полска

Увозник за Македонија:
Пријатели – миленици
Никола Тесла 42
Битола

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница