Продавница

Si line – Protoex (20мл за 1.000л вода)

440.00мкд


Антипаразитик, антимикотик, против бели точки, матна кожа, трулеж на перки и шуги кај аквариумски риби
Шифра: 049
Земја на потекло: Словенија

en_USEnglish
0