Продавница

Si line – Протобак (20мл за 25л вода)

390.00мкд


Против отворени рани и чиреви,стомачна водена болест.
Гниење на перки, шуги и други кожни и секундарни бактериски инфекции кај аквариумски риби,
Шифра: 045
Земја на потекло: Словенија

en_USEnglish
0