Продавница

SERA Quick test – Средство за брза проверка на составот и состојбата на аквариумската вода 50 тест ленти

1,400.00мкд


Рутинско следење или проверка на безбедноста:
Серијата Quick Test овозможува оптимална можност да ги провери најважните параметри на водата
(pH, цврстина на карбонат, тотална цврстина, нитрат, нитрит и хлор) во аквариумот со само еден лента тест брзо и без никакви проблеми.
Земја на потекло: ЕУ

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница