Продавница

Sera cristal clear filter medium – Филтер за прочистување, се става во пумпа или канистер 350л.

790.00мкд


Sera cristal clear filter medium
– Филтер за прочистување, се става во пумпа или канистер. 350л
(12 парчиња – 1- доволно за 30л)
Филтерот за прочистување со иновативна 3Д структура овозможува брзо елиминирање и на најситните честици како алги и тиња.
Ја задржува формата, се мие и може да се искористи повеќе пати.
Заедно со Sera siporex algovec се комплетно решение за проблемот со алгите.
Земја на потекло: ЕУ

en_USEnglish
0