Продавница

Екотор – Полжоекс – 35 мл.

140.00мкд


Полжоекс-против полжави , сеживци и вирњаци во слатководни аквариуми.

35 мл.

Земја на потекло : Македонија
Шифра: 850

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница