Продавница

Atman rgt 40- Аквариум за риби 40x18x26см. – 18 литри

5,900.00мкд


Atman rgt 40- Аквариум за риби 40x18x26см. – 18 литри

Напомена:
– Аквариум е со вклучена пумпа и светло како на фотографијата
– Во аквариумот не се вклучену треви, керамики, дрва (внатрешно уредување) како на фотографијата

Земја на потекло : Кина

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница