Продавница

Комплет аквариум за риби (заоблено стакло на предните ивици) – (33×23×36см) 28л.

2,900.00мкд


Комплет аквариум за риби(заоблено стакло на предните ивици) – (33×23×36см) 28л.
Со капак,диоди,пумпа.
Земја на потекло : Кина

Шифра: РС 320 ЕЛ
Напомена: Аквариумот не се испорачува како што е на фотографијата со треви и риби.

en_USEnglish
en_USEnglish
0