Продавница

Комплет аквариум за риби (заоблено стакло на предните ивици) – (31×21×38см) 25л.

3,200.00мкд


Комплет аквариум за риби(заоблено стакло на предните ивици) – (31×21×38см) 25л.
Со капак,диоди,пумпа.
Земја на потекло : Кина

Шифра: РС 300 А
Напомена: Аквариумот не се испорачува како што е на фотографијата со треви и риби.

en_USEnglish
en_USEnglish
0