Продавница

Комплет аквариум за риби (заоблено стакло на предните ивици) – (24.5×18×29см)12л.

2,600.00мкд


Комплет аквариум за риби(заоблено стакло на предните ивици)-(24.5×18×29см) 12л.
Со капак,диоди,пумпа.
Земја на потекло : Кина
Напомена: Аквариумот не се испорачува како што е на фотографијата со треви и риби.

en_USEnglish
en_USEnglish
0