Продавница

Аквариум за риби со заоблено стакло на предните ивици (26.5х17.5х32.5см) – 15л.

3,900.00мкд


Аквариум за риби со заоблено стакло на предните ивици (26.5х17.5х32.5см) – 15л.

Аквариум со заоблено стакло на предните ивици, со капак, пумпа и диоди(тач – со 4 бои) Шифра: МЈ-М260

Земја на потекло : Кина

en_USEnglish
0