Продавница

Pedigree –Dentastix- Награда за орална хигиена за куче -180гр

130.00мкд


Pedigree- Dentastix

Покрај тоа што ова е награда и вкусна закуска за Вашиот миленик,
овој производ помага и во одржувањето на денталната хигиена на Вашето милениче.
Ја зацврстува вилицата, штити од каменец и кариес, и го освежува здивот на Вашиот миленик.

Земја на потекло : ЕУ

Категории: , , . Брендови:
en_USEnglish
0