Продавница

Royal Canin Sterilised – 400гр.

550.00мкд


Royal Canin – Sterilised – 400гр.
Контрола на тежината
По стерилизацијата, на мачката и треба помалку енергија. Sterilised 37 помага да се ограничи ризикот од прекумерна тежина благодарение на умерено ниво на маснотии кога се служи во соодветни дневни оброци.

Здравје на уринарниот систем
Стерилизираните мачки имаат зголемен ризик од настанување на каменец во уринарниот тракт. Sterilised 37 помага во одржување на здрав уринарен тракт преку обезбедување на правилен баланс на минерали.

Висока содржина на протеини
Мачките имаат тенденција да се здебелат по стерилизацијата. Sterilised 37 помага за одржување на мускулната маса благодарение на високата содржина на протеини.

Збогатен со Л-карнитин
Л-карнитинот е важен за распаѓање на маснотиите.

Контрола на тежината
По стерилизацијата, на мачката и треба помалку енергија. Sterilised 37 помага да се ограничи ризикот од прекумерна тежина благодарение на умерено ниво на маснотии кога се служи во соодветни дневни оброци.

Здравје на уринарниот систем
Стерилизираните мачки имаат зголемен ризик од настанување на каменец во уринарниот тракт. Sterilised 37 помага во одржување на здрав уринарен тракт преку обезбедување на правилен баланс на минерали.

Висока содржина на протеини
Мачките имаат тенденција да се здебелат по стерилизацијата. Sterilised 37 помага за одржување на мускулната маса благодарение на високата содржина на протеини.

Збогатен со Л-карнитин
Л-карнитинот е важен за распаѓање на маснотиите.

Аналитички Состав

Суров протеин: 37% – Сурови масла и масти: 12% – Сурова пепел: 8,2% – Сурова влакна: 6,2%.

Хранливи Адитиви во 1кг.

витамин А: 19000 IU, витамин Д3: 1000 IU, Е1 (железо): 31 мг, Е2 (јод): 3,1 мг, Е4 (бакар): 10 мг, Е5 (манган) ): 41 мг, Е6 (цинк): 122 мг, Е8 (селен): 0,05 мг, Л-карнитин: 100 мг – Технолошки адитиви: Клиноптилолит од седиментно потекло: 10 г – Зоотехнички адитиви: Амониум хлорид: 5 г – Кондоми – Антиоксиданти.

Земја на потекло: ЕУ

en_USEnglish
0