Продавница

Pro Plan- Large robust adult (пилешко) 14кг.

4,200.00мкд 3,990.00мкд


Комплетно избалансирана храна за кучиња над 12 месечна возраст од познатиот бренд “Нестле” со пилешко месо
цена 300 ден. / 1кг.
Вреќа 14кг.
* (-5%) пониска цена на купена вреќа
Земја на потекло: Унгарија

Категории: , , , . Брендови:
en_USEnglish
en_USEnglish
0