Продавница

Pedigree- junior 15кг.

2,800.00мкд 2,565.00мкд


Комплетно избалансирана храна за кучиња до 12 месечна возраст
цена 160 ден. / 1кг.
Вреќа 15кг.
* (-10%) пониска цена на купена вреќа
Протеини 28%, Масти 16%
Земја на потекло: Полска

en_USEnglish
en_USEnglish
0