Продавница

Pedigree- adult (пилешко/говедско) 15кг.

2,700.00мкд 2,565.00мкд


Комплетно избалансирана храна од пилешко/говедско за кучиња над 12 месечна возраст
цена 150 ден. / 1кг.
Вреќа 15кг.
* (-10%) пониска цена на купена вреќа
Протеини 21%, Масти 13%
Земја на потекло: Полска

Категории: , , , . Брендови:
en_USEnglish
en_USEnglish
0