Продавница

Pedigree- adult (пилешко) 2.6кг

360.00мкд


Комплетно избалансирана храна од пилешко за кучиња над 12 месечна возраст

Протеини 21%, Масти 13%
Земја на потекло: Полска

en_USEnglish
en_USEnglish
0