Продавница

Purina- Friskies (зајачко) – 10кг.

2,000.00мкд 1,800.00мкд


Комплетно избалансирана храна за мачиња со зајачко/говедско/пилешко месо
Цена 200 ден. / 1кг.
Вреќа 10кг.
* (-10%) пониска цена на купена вреќа
Земја на потекло: Унгарија

Категории: , , , . Брендови:
en_USEnglish
en_USEnglish
0