Royal Canin- Mops junior 1.5kg.

1,320.00мкд


Комплетно избалансирана храна за кучиња од расата Мопс јуниор до 12 месеци од познатиот бренд “Ројал Канин”
Вреќичка 1.5кг.
Земја на потекло: Франција

en_USEnglish
en_USEnglish
0