Royal Canin- Babydog Milk 400гр

1,990.00мкд


Млеко за прихрана на кучиња кои останале без мајка, или мајката нема доволно/воопшто млеко.
– Напомена: Во амбалажата е спакувана и цуцла.
Земја на потекло: Франција

error: Содржината е заштитена !!
en_USEnglish
en_USEnglish
0