Занимливости

Маченцето прескокнува кафези за да биде до своето пријателче

Ова прекрасно маченце успева да се искачи од нејзиниот стаклен кафез и да се префрли во соседнио се со цел да си се дружи со кученцето.
Видеото е прекрасно, погледнете го.
ВИСТИНСКИ ПРИЈАТЕЛИ!

Бонус видео: Виц / Скеч на ПРИЈАТЕЛИ

Related Posts