Занимливости

Куче кое каса кога му се покажува средниот прст

Ова кученце не сака никој да му го покажува средниот прст, и кога некој тоа ќе го направи тоа напаѓа.
Погледнете:

Бонус видео: Виц / Скеч на ПРИЈАТЕЛИ

Related Posts