Занимливости

Англиски Булдог кој предупредува девојче од хорор филм стана хит на интернет

Додека ја гледа сцената каде девојче спие само во кревет и е загрозена (незнаејќи дека го снимаат), мислејќи дека е реалност, ова прекрасно куче од расата Англиски булдог почнува со лаење да ја предупреди дека е во опасност.
Поголем доказ ли треба дека кучињата се НАЈГОЛЕМИОТ ЧОВЕКОВ ПРИЈАТЕЛ?