Сподели

Ова прекрасно куче е дресирано да ги усреќува луѓето со тоа што им ги наоѓа нивните изгубени предмети во авион и ги носи веднаш накај нив.
Погледнете го видеото…

 

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница