Најтажната поларна мечка во светот – Видео

Сподели

pizza
Ова е најтажната поларна мечка во светот која се вика Пица и се наоѓа во трговски центар во Гуангџоу, јужна Кина.
Во него покрај големиот бел кит, неколку моржеви и арктички волци, сместени се и две поларни мечки.

Белата поларна мечка Пица е заробена во стаклен кафез со НЕПРИРОДНА сина боја, се со цел таа да изгледа подобро на селфи фотографиите кои ги прават посетителите во тој трговски центар.
Секојдневно слуша тропање по стаклото, викање, и светкаат блицовите… и со тоа се вознемирува и е многу тажна.
Експертите предупредуваат дека во оваа состојба на депресија, Пица за жал нема уште долго да издржи.

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница