Маченцето прескокнува кафези за да биде до своето пријателче

Сподели

Ова прекрасно маченце успева да се искачи од нејзиниот стаклен кафез и да се префрли во соседнио се со цел да си се дружи со кученцето.
Видеото е прекрасно, погледнете го.
ВИСТИНСКИ ПРИЈАТЕЛИ!

Бонус видео: Виц / Скеч на ПРИЈАТЕЛИ

0
    0
    Корпа
    Вашата корпа е празна.Врати се во продавница